Ontmoet
Singles
Klik hier

SINGLES

  

Oever vzw

Oever vzw heeft als doel sociale contacten te bevorderen tussen singles door het aanbieden van een uitgebreid aanbod uiteenlopende activiteiten.

  

Solodair vzw

Solodair wil een doorsnee van de samenleving vormen, waar iedereen welkom is, ongeacht financiële of sociale achtergrond.

  

Raval vzw

RAVAL richt zich tot alle alleenstaanden die een nieuwe vriendenkring willen uitbouwen.

  

Kalipso vzw

Kalipso is een dynamische en gezellige vriendengroep voor singles uit de regio Leuven en Vlaams-Brabant.

  

Ari-Vee vzw

Ari-Vee organiseert activiteiten voor singles (50-65 jaar) in Vlaams Brabant. Op woensdagavond is het Praatcafé te Strombeek geopend voor een eerste kennismaking of een gezellige babbel.

  

't Vervolg vzw

We zijn een niet-commerciële vereniging voor alleenstaanden, die wekelijks toffe activiteiten organiseren voor en door onze leden.

  

Het Vertrek vzw

In de 31 jaar dat VZW Het Vertrek bestaat vonden ontelbare singles dankzij onze initiatieven de weg naar een nieuw en boeiend sociaal leven.

  

Niet alleen

Wij zijn een vriendenkring van singles met interesse voor cultuur. De vriendenkring werd opgericht begin 2007 en onze zetel is in Oostende.

  

La?Hasta!

La?Hasta! is een niet-commerciële, open vriendenkring, waar aktieve alleenstaanden, geboren tussen ’55 en ’75, nieuwe mensen kunnen leren kennen in een spontane, ongedwongen sfeer.

  

Passiefloor vzw

Passiefloor wil de verbondenheid en de vriendschap ondersteunen bij mensen die elkaar herkennen in de ‘zielepijn’ die ze relationeel hebben doorworsteld.

  

Veerkrachtig vzw

  

Sportieve Singles vzw

Sportieve Singles is een vereniging voor mensen die vrijgezel zijn, die optimistisch zijn en die een gemeenschappelijk passie delen – sport!

  

All 1

All1 is een vereniging die de belangen van alleenstaanden verdedigt.

  Leuven

Amical

Amical is een jonge, niet-commerciële vereniging voor singles uit Groot-Leuven en omgeving. Het doel is samen toffe activiteiten te organiseren en nieuwe mensen te leren kennen. Gebruik je liever geen Facebook? Iedere week versturen we ook een e-mail met de komende activiteiten.