Ontmoet
Samen (leren) koken
Klik hier

SAMEN (LEREN) KOKEN

Spreek af met andere kookfanaten uit de buurt en kook gezellig samen. Een leuke (en hopelijk ook leerrijke) manier om anderen te leren kennen.

35
Tim
Grimbergen
...
44
Babs
Kortrijk
Nieuwe recepten ontdekken, samen koken, …
41
Vroni
Zele
Ik wens mijn vriendenkring uit te breiden en samen activiteiten dien. Ik bied mijn vriendschap aan en actieve inzet om zelf ook dingen te organiseren.
40
Tiny
Kortrijk
Samen nieuwe receptjes uitproberen, daar droomde ik altijd van... Wel met weinig vlees (klein beetje kip af en toe), glutenvrij en zonder koemelk in mijn geval. Maar daar valt een mouw aan te passen. Dessertjes, koekjes, spreads, slaatjes, stoofpotjes...
42
HYper
Tessenderlo
vrienden mensen met de zelfde interesse
41
Jati
Antwerpen
Ik vind het erg leuk om lekker en pittig gezond voedsel te bereiden. Ik ben vegetariër en ik wil nieuwe recepten voor gezonde voeding vinden en zal ik ook met je graag delen.
53
Franky
Bredene
Wat bijleren met koken en samen nadien genieten van de lekkere maaltijd.
64
greet
Antwerpen
Samen kokkerellen, leuk toch!
48
Anja
Elene
Ik hou van vegetarisch koken, alsook taarten en cakes bakken.
50
Gatiaan
Schriek
Een leuk iemand waar ik samen met haar op ontdekking ga naar nieuwe smaken en samen koken
44
Gentenaarke1977
GENT
Dag iedereen. Ben een persoon met een fysieke beperking (lichte misgroeiing van het linkerbeen). Meestal kook ik op zeer basic mijn eigen potje adh. van een dieetschema. Het moet dus zalig zijn om eerst als hulp in de keuken voor een grote groep te koken.
29
hanne
Sint-Gillis-Waas
Steeds opzoek naar lekkere gerechten en nieuwe smaken! Ik kook voor mezelf vegie maar zit er niet mee in om voor een ander vlees te maken.
30
Jochem
Hechtel-Eksel
Ik kook graag en zie ernaar uit om nieuwe te mensen te ontmoeten die ook graag koken/eten om mee af te spreken. Ik sta open voor veel smaken, maar kook vooral graag iets alternatiever (vegetarisch, Oosters, ...).
33
Sven
Belsele (Sint-Niklaas)
Ik kan beetje koken en altijd opzoek naar iets nieuws. Bakken kan ik dan wel goed.
59
Hilde
Gent
Nooit te oud om te leren...
55
Bart
Borsbeek (Antw.)
Ik zou graag samen koken.
43
Sylvie
Sint-Lambrechts-Herk
Ik kook graag en probeer graag nieuwe dingen uit. Vooral buitenlands keukens zijn mijn ding. Maar alles alleen opeten is niet zo gezellig he. Als je wil leren koken of gewoon gezellig samen koken,laat maar iets weten.
66
miep
Gent
Ik zou graag veganistisch (en ook vegetarisch) willen leren koken, samen in groep.
55
Werner
Melsele
Altijd weer nieuwe dingen leren kennen, smaken verfijnen, en samen genieten en zien genieten. Ben gek op de Thaise keuken, maar interesse is onbeperkt
21
Nathalie
Denderbelle
-
Pagina 1 van 4 (74 leden in totaal)