Ontmoet
Onder Vrouwen
Klik hier

ONDER VROUWEN

Laat de mannen thuis en betreed een exclusief terrein voor vrouwen!

45
SophieMB
Everberg
Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe mensen te leren kennen, om een terrasje te doen, een filmpje mee te pikken, te wandelen, naar een voorstelling of tentoonstelling te gaan, ...
49
Heidi
Ingelmunster
Gelijkgestemde zielen, goede babbel dus niet over koetjes en kalfjes of het weer, leuke dingen plannen, hapje
50
Sol
Lembeke
Nieuwe mensen leren kennen in omgeving.
37
Veerle
Kortrijk
Mijn vriendenkring mag gerust wat uitbreiden, zin in een babbel bij een tasje koffie of een korte wandeling? Laat maar horen!
44
Babs
Kortrijk
Vriendinnengroep uitbreiden, inspirerende vrouwen ontmoeten uit de regio, … "Lots of people want to ride with you in the limo but what you need is someone who will take the bus with you when the limo breaks down."
41
Vroni
Zele
Ik wens mijn vriendenkring uit te breiden en samen activiteiten dien. Ik bied mijn vriendschap aan en actieve inzet om zelf ook dingen te organiseren.
40
Tiny
Kortrijk
Warm omringd, maar soms toch het gevoel alleen te zijn. Zou graag wat meer vriendinnen vinden, die ook single zijn. Wat eelt op de ziel, zelfrelativering en humor, zachtheid, warmte, openheid en authenticiteit zouden fijn zijn... Samen lachen en huilen.
39
Val
Kessel-Lo (Leuven)
35
Stefanie
Bornem
Vriendinnengroep uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen
43
Eef
Tielt (Bt.)
Hoi dames!
42
HYper
Tessenderlo
vrienden mensen met de zelfde interesse
42
KatrienVL
Kessel-Lo (Leuven)
Eens iets gaan drinken, samen hobby'en.
64
greet
Antwerpen
niemand begrijpt vrouwen beter dan andere vrouwen, altijd leuk om te kletsen over dingen die ons allen aangaan, of gewoon gezellige onderonsjes
37
Kaatje
Heffen
Terrasje, wandeling, concert, op stap met de kinderen... er zijn zoveel mogelijkheden om eens uit mijn kot te komen... alleen nog op zoek naar mensen uit de buurt die af en toe zin hebben om eens mee te gaan :)
52
Christel
Verrebroek
Vriendinnen altijd welkom.
40
Anne
Buggenhout
Ik zou graag nieuwe mensen leren kennen om leuke activiteiten mee te doen: wandelen, uitstap, etentje, theater, museum, bioscoop, ... .
31
Veerle
Rotselaar
Een pretpark, concert, wandeling, bioscoop of gewoon iets samen gaan drinken klinkt allemaal super voor mij! Graag doe ik dit met andere vrouwen die ook positief ingesteld zijn. Door mijn ziekte ben ik rolstoelafh., maar dat kan mij niet tegen houden.
21
Nathalie
Denderbelle
-
36
Cindy
Oudenaarde
Op zoek naar nieuwe contacten in de buurt.
35
Sofie
Lovendegem
Op zoek naar nieuwe contacten en gelijkgestemde zielen om af en toe mee af te spreken. Ik hou het graag eerder rustig, dieren altijd welkom, geen fan van oppervlakkige gesprekken.
Pagina 1 van 4 (70 leden in totaal)