Ontmoet
Muziek
Klik hier

58
Frank
Bazel
Ik hou van muziek,en zelf speel ik een beetje gitaar en drum.
40
moiraneo
Zemst
Ik zoek een gitarist(e) om samen te musiceren. Bij voorkeur opgeleid in de klassieke gitaar.
38
Zen
Heule
Genieten van muziek,drankje,hapje,mensen ontmoeten,....
40
Tiny
Kortrijk
Pas de liefde voor het luisteren naar muziek, het ontdekken van nieuwe dingen weer ontdekt. Concertjes zijn heerlijk. Speel zelf geen muziek, maar wel een pianistje en gitaristje in huis, van wiens werk ik ontzettend geniet.
59
Hans
Vilvoorde
Gewoon gelijkgestemde muzikant zoeken
59
Daniella
Antwerpen
Muziek: ik zou niet zonder kunnen. Sinds de 1ste betovering in 'n concertzaal (Pink Floyd: Sportpaleis '77) met telkens weer die spanning als de muziek stilvalt, het licht uitgaat en de band opkomt!
65
waterman
Heverlee
Ik hou veel van muziek en ga graag naar concerten en het is leuker met twee dan alleen. Hou niet echt van klassieke muziek.
59
Conny
Berchem-Sainte-Agathe
mensen om samen te wandelen, fietsen, naar een concert gaan en gewoon samen af en toe iets doen van activiteit
41
Jati
Antwerpen
Ik hou naar verschilende muziek luisteren en ik lerenen om indianse drum dholak te speelen. Ik wil ook om deejeredoo leren speelen. Ik hou van shaman trance en etnische muziek ook.
43
Elle
Ename
Leuke echte vriendinnen
44
Isabel
Zottegem
Hallo, ik ben op zoek naar een tof gezelschap om samen een concertje te doen!
39
Rilke
Erpe
Ik zoek een maatje (man/vrouw) die graag samen wil zingen en liedjes wil oefenen eens het weer kan. Ik ben er niet goed in maar vind het superleuk en boeiend om met men stem bezig te zijn. Zou fijn zijn om elkaar te inspireren; met 2 is alles leuker!
44
Emmanuel
Landegem
Hallo, graag leer ik mensen kennen om samen te wandelen of te fietsen (MTB of trekking), eventueel ook fietsreizen maken. Daarnaast ook muziekliefhebber: gitaar spelen, (rock)concerten en festivals bezoeken, reizen met tent of camper, ...
74
BrugseKlokkenspelvereniging
Brugge
voor al wie van beiaard en/of klokken houdt
45
NDB
Kessel-Lo
Steeds op zoek naar mensen om mee naar concerten te gaan! Ik hou van alternatieve 'duystere' muziek: Radiohead, Explosions i t Sky, M83, Kevin Morby, Beirut, Gogo Penguin, Death Cab for Cutie, The Antlers, Strand of Oaks, Olafur Arnalds,...
47
Ruvios
Herent
...
58
Astral Weeks
Leuven
Hallo. Ik houd veel van muziek en ga graag naar concerten, liefst in intieme setting zoals jazzclubs. Maar mijn geliefkoosde genres lopen van Prince over Hannelore Bedert tot Brad Meldhau. Zin om samen te verkennen?
59
Marieke
Meerbeke
Wie houdt van het bijwonen van (niet al te klassieke) concerten in de streek? Laat maar horen. Ik ben woonachtig te Ninove.
41
lochnes
Dendermonde
altijd leuk om mensen te leren kennen die net als ik van muziek houden .. retro .. pop .. dance .. ik ben een beginnend dj en mijn vriend is dj op verscheidene radio stations.
47
Anne
Blankenberge
Ik ben (onder andere) op zoek naar iemand om samen -als het terug mag- mee naar concerten, festivals, optredens, theatervoorstellingen, ed te gaan.
Pagina 1 van 2 (23 leden in totaal)